Disputada la tercera prova del Terra de Vins 2019. Un total de 52 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Escuderia Turboslot, a Cal Rubió, Els Monjos. En aquesta ocasió el Power Stage era el segon tram de la segona passada.

En SNR victòria per en Pere Joan Mas, seguit per Cinto Lobato, ambdós amb Subaru, mentre que Sequi amb Peugeot 208 seguia amb els bons resultats pujant al 3r calaix del pòdium. En WRC3D victòria per Emilio Jimenez, seguit per Ramon Garcia, ambdós amb Ford Fiesta, i el Citroen DS3 de Miquel Martinez tancava les posicions d'honor. Pel que fa el grup N, Miquel Aibar era el més ràpid, seguit per Toni Carrillo i Eloi Codorniu, els tres amb Subaru.

En categoria Infantil victòria per Paula Sierra amb Citroen, seguida per Aleix Aibar i Marc Charles, ambdós amb Subaru. En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on Carlos Lopez feia pujar el seu Porsche ben amunt assolint una victòria per damunt de Joan Salvat amb un preciós Audi S1, Marc Gonzalez amb Porsche quedava en tercera posició. En WRC 1/24 repeteix victòria de la categoria i general del rally en Pau Hormigos amb VW Polo, seguit per Roger Borjas amb Subaru, i Josep Gonzalez amb el seu VW Polo pujava al tercer calaix del pòdium.

Els guanyadors del Power Stage disputat al 2n tram de la 2a passada per categoria han estat els següents:

  • SNR - Pere Joan Mas - 57,60
  • WRC3D - Emilio Jiménez - 60,24
  • N - Miquel Aibar - 64,91
  • INFANTIL - Paula Sierra - 77,00
  • CLÀSSICS 1/24 - Joan Salvat - 60,20
  • WRC 1/24 - Roger Borjas - 57,64

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del Terra de Vins 2019 es disputarà el divendres 12 i dissabte 13 d'Abril a les instal·lacions d'Aloyshop La Lira, al Vendrell. Us hi esperem!