Disputada la cinquena prova del Terra de Vins 2019. Un total de 51 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing.

En SNR victòria de la categoria per Joan Fontanals, seguit per Sequi i en Joan C. Ceballos, els tres amb Subaru. En WRC3D victòria el Ford Fiesta de Ramon Garcia s'imposava sobre el d'Emilio Jimenez, mentre Miquel Martinez i el seu Citroen DS3 tancaven el pòdium. Pel que fa el grup N, Toni Carrillo s'imposava davant de Juan Antonio Díaz i David Cendra, els tres amb Subaru.

En categoria Infantil nova victòria per Paula Sierra amb Citroen, seguida per Aleix Aibar i Marc Charles, ambdós amb Subaru. En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava Ramon Garcia, seguit per Carlos Lopez i Marc Gonzalez, els tres amb Porsche 911. En WRC 1/24 victòria per Roger Borjes amb Peugeot, seguit per Pau Hormigos i Jose M. Lopez, ambdós amb VW Polo.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • SNR - Joan C. Ceballos - 57,86
  • WRC3D - Emilio Jiménez - 59,82
  • N - Toni Carrillo - 67,82
  • INFANTIL - Paula Sierra - 72,32
  • CLÀSSICS 1/24 - Ramon Garcia - 59,14
  • WRC 1/24 - Jose M. Lopez - 55,01

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del Terra de Vins 2019 es disputarà el divendres 14 i dissabte 15 de Juny a les instal·lacions de l'Escuderia Turboslot, a Cal Rubió, els Monjos. Us hi esperem!