Disputada la sisena prova del Terra de Vins 2019. Un total de 40 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Escuderia Turboslot.

En SNR victòria de la categoria per Roger Borjas amb Peugeot, seguit per Joan Carles Ceballos amb Subaru, mentre Sequi tancava les posicions d'honor amb Peugeot. En WRC3D victòria pel Ford Fiesta d'Emilio Jimenez, seguit pels Citroen DS3 de Miquel Martinez i Moisés Sierra, segon i tercer respectivament. Pel que fa el grup N, Israel Moreno s'imposava per davant de Ruben Pizarro i Toni Carrillo, els tres amb Subaru.

En categoria Infantil nova victòria per Paula Sierra amb Citroen, seguida per Marc Charles amb Subaru. En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava Carlos Lopez, seguit per Sergi Gonzalez, ambdós amb Porsche 911, seguit per el Lancia de Jose Ortiz. En WRC 1/24 victòria per Roger Borjes amb Subaru, seguit per els dos VW Polo de Sergi Orgiz, que va finalitzar segon, i Pau Hormigos tercer.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • SNR - Roger Borjas - 43,29
  • WRC3D - Emilio Jiménez - 47,96
  • N - Israel Moreno - 50,32
  • INFANTIL - Paula Sierra - 56,80
  • CLÀSSICS 1/24 - Carlos Lopez - 48,30
  • WRC 1/24 - Jose M. Lopez - 40,64

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del Terra de Vins 2019 es disputarà el divendres 19 i dissabte 20 de Juliol a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès. Us hi esperem!