Disputada aquest cap de setmana la segona prova del Terra de Vins 2020. Un total de 54 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions d'Aloyshop La Lira, al Vendrell.

En SNR repeteix victòria Miquel Martínez amb Peugeot 208, seguit per Joan C. Ceballos amb Subaru, i Emilio Jimenez tancava el pòdium amb Peugeot 208. En WRC3D victòria pel Ford Fiesta d'Enric Arnaiz, seguit per Alberto López amb Skoda Fabia i Cacu Jr. amb Ford Fiesta. Pel que fa el grup N, victòria per Joan C. Ceballos, seguit per Joan Anton Diaz i Cinto Lobato, els tres amb Subaru. Anem amb la Copa Peugeot 208, segona victòria de la temporada per Miquel Martínez, aquesta vegada seguit per Emilio Jiménez i Israel Moreno.

Gran participació en categoria infantil on fins a 7 pilots prenien la sortida. Victòria per Aleix Aibar, seguit per Marc Charles i Marcel González, els 3 amb Subaru.

En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava Jordi Martínez amb Porsche 911, seguit per Joan Salvat amb Audi Quattro S1, mentre Ramon Garcia amb el seu Porsche 911 tancava les posicions d'honor. En WRC 1/24 victòria per Jordi Garcia amb Citroen C4, seguit per Israel Moreno amb Peugeot 208 i Carlos Lopez amb VW Polo.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • WRC 1/24 - Pau Hormigos - 47,30
  • CLÀSSICS 1/24 - Jordi Martinez - 47,13
  • SNR - Joan C. Ceballos - 51,16
  • N - Quim Codorniu - 56,88
  • WRC3D - Enric Arnaiz - 53,61

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del campionat es disputarà a Turboslot el divendres 20 i dissabte 21 de Març. Us hi esperem!