Disputada divendres passat la primera prova del TDV Clàssics 2023. Un total de 36 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès.

Els BMW M1 van ser protagonistes regalant-nos una bona lluita entre Jordi Martinez i Sergi Gonzalez, quedant la cursa en mans del primer amb un marge de només 2 segons. Miquel Martinez amb Porsche 911 tancava les posicions de pòdium de la categoria SN3D. En categoria N3D, Toni Carrillo s'imposava per davant de Pere Vilaplana, ambdós amb Porsche 911, mentre Francesc Bolumar situava el seu Porsche 914 en tercera posició.

En categoria Infantil Aleix Aibar amb Peugeot 205 aconseguia la victòria, seguit per Josep Grimau i Thiago Duque, ambdós amb Ferrari GTB.

Raul Ramirez segueix en bona sintonia amb el seu Peugeot 205 i comença l'any com el va acabar, amb victòria en la Copa SRC. Pere Joan Mas amb el seu Lancia va apretar de valent per situar-se segon, seguit pel Peugeot 205 de Miquel Aibar..

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera cursa del campionat serà el divendres 31 de Març a les instal·lacions de Quimslot. Us hi esperem!