Disputada divendres passat la sisena i última prova del TDV Clàssics 2023. Un total de 24 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de Slot La Lira, al Vendrell.

Jaume Benavent s'imposava en el rally i en la categoria SN3D, aconseguint la seva 4a victòria de la temporada amb el seu Lancia 037. Seguit per Miquel Martinez amb un Alpine A310, mentre que Cinto Lobato situava el seu Porsche 911 en tercera posició de la categoria. En categoria N3D Francesc Bolumar aconsegueix la quarta victòria consecutiva amb el seu Lancia 037, seguit per el Porsche 911 de Pere Vilaplana, i Manuel Castilla que situava el seu De Tomaso Pantera al tecer caixó del pòdium. 

En categoria Infantil, cinquena victòria de la temporada per Aleix Aibar amb Lancia Delta S4, seguit per Josep Grimau, també amb Lancia Delta S4.

Cinquena victòria de la temporada per Raul Ramirez en la copa SRC amb el seu Peugeot 205. Alberto Lopez amb Lancia Delta S4 acabava segon, mentre que Miquel Aibar aconseguia situar el seu Porsche 205 al tercer calaix del pòdium.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Gràcies a tots els pilots participants, donem per finalitzada la present temporada del campionat, guardeu la data del 18 de Novembre on farem l'entrega de premis i alguna prova sorpresa a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès. Us hi esperem!