Disputada aquest cap de setmana la 5a prova del TDV 2022. Un total de 55 pilots, rècord de la present temporada, han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès.

Victòria general del rally i de la categoria WRC 1/24 per Jonny Lopez amb VW Polo. Bona lluita entre el VW polo de Carlos Lopez i el Hyundai I20 de Cisco Salvador que acabaven separats per menys d'una dècima!. Ramon Garcia estrena categoria i s'emporta la victòria en Clàssics 1/24 amb un Porsche 911, Pau Hormigos acabava segon amb Porsche 934 i Jose Luis Saz tancava les posicions d'honor amb el seu Lancia 037.

En categoria SN, Mario Duque segueix pujant una posició a cada rally que disputa i s'ha emportat la victòria amb el seu Subaru, l'han seguit d'a prop el Porsche de Enric Arnaiz  i el BMW Z4 d'Oscar Jodar. Tercera victòria seguida per Ramon Garcia en categoria WR3D, seguit per Miquel Aibar i en Sequi, els tres amb Hyundai I20. Pel que fa al grup N, victòria per Jose M. Lopez amb Subaru que aconsegueix trencar la ratxa de Raul Ramirez, aquesta vegada en segona posició després de patir problemes amb el comandament. Alberto Lopez acabava tercer amb el seu Subaru.

Victòria per Miquel Martinez en la Copa Peugeot 208, seguit per Jordi Martinez i Pere Joan Mas que evoluciona cursa rera cursa. Acabem amb els infantils, on Aleix Aibar repeteix primer calaix del pòdium, seguit per Marc Charles i Jan Balenyà, tots tres amb Subaru.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • WRC 1/24 - Jonny Lopez - 46,214
  • CLÀSSICS 1/24 - Ramon Garcia - 48,050
  • SN - Enric Arnaiz - 48,810
  • N - Jose M. Lopez - 54,104
  • WR3D - Ramon Garcia - 49,398
  • COPA PEUGEOT 208 - Jordi Martinez - 50,831
  • INFANTIL - Aleix Aibar - 58,206

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Ara tenim una parada estiuenca i la propera prova del campionat es disputarà a Slot La Lira, el divendres 23 i 24 de Setembre. Us hi esperem!