Disputada divendres passat la cinquena prova del TDV Clàssics 2022. Un total de 29 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès.

Un intractable Jordi Martinez amb el seu espectacular BMW M1 s'emporta la tercera victòria consecutiva en la categoria SN3D. L'han acompanyat al pòdium amb una bona lluita Ramon Garcia amb Ford RS200 i Cinto Lobato amb Porsche 911. En categoria N3D Manuel Castilla amb un flamant Ferrari 308GTB s'emportava la victòria, davant del pilot local Miquel Vilaplana amb un R5 Turbo, mentre Marc Vidal amb MG Metro acabava tercer.

En categoria Infantil dues joves promeses lluitaven de valent, imposant-se Thiago Duque amb Lancia 037 per davant l'Alpine A310 d'Oscar Perez Jr. que s'estrenava en el mon dels rallys.

Repòquer de victòries per Raul Ramirez que domina la Copa SRC amb el seu Peugeot 205. Pera Joan Mas amb Lancia Delta S4 acabava segon, mentre Jaume Benavent amb Peugeot 205 tancava les posicions d'honor.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Fem una parada estiuenca i tornem amb els clàssics a Slot La Lira, el divendres 30 de Setembre. Us hi esperem!