Disputada divendres passat la prova inagural del TDV Clàssics 2024. Un total de 30 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de Slot La Lira, al Vendrell.

Jaume Benavent segueix en bona forma aquesta nova temporada i aconsegueix la victòria en aquesta primer aprova, amb un Lancia 037 categoria SN3D, l'acompanyen al pòdium Ramon Garcia amb Ferrari 308 GTB i Sergi Gonzalez amb BMW M1. En categoria N3D Francesc Bolumar també segueix com la temporada passada i s'emporta la primera posició cap a casa amb el seu Ferrari 308 GTB, seguit per dos Porsche 911, el de Roger Borjas segon, i el de Pere Vilaplana que tancava les posicions d'honor.

En categoria Infantil, Thiago Duque assoleix la primera posició seguit d'aprop per Nil Porta, ambdós amb Lancia 037.

Bona lluita a la Copa SRC on Miquel Aibar situa el seu Peugeot 205 en primera posició, seguit pel Lancia Delta S4 d'Alberto Lopez i el Peugeot 205 de Jordi Urpí.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Gràcies a tots els pilots participants en aquesta prova inagural, la propera cursa del campionat serà divendres 1 de Març a Turboslot, a Cal Rubió (Els Monjos). Us hi esperem!