Disputada aquest cap de setmana la segona prova del TDV 2024. Ampliem la participació amb un total de 62 pilots. La prova s'ha disputat a les instal·lacions de Turboslot, a Cal Rubió, els Monjos.

Victòria general del rally i còmoda en la seva categoria Unificada 1/24 per Jonny Lopez amb Citroen C3, l'acompanyen al pòdium els mateixos pilots que en la primera cursa. Toni Casanovas que venia de guanyar el rally inagural, aquest cop acaba segon, mentre que Joan Salvat repeteix tercera posició, ambdós amb Subaru. En categoria WRC 1/24, Mingu Bergillos fa pujar el seu VW Polo al calaix més alt del pòdium, seguit per l'incombustible Peugeot 307 de Jordi Urpí i el VW Polo de Jordi Estrada. Per acabar amb les categories grans, anem als Clàssics 1/24 on també trobem els mateixos protagonistes que en la primera prova del campionat, victòria per Xavi Macián amb Ferrari 308, seguit per Ramon Garcia amb Lancia 037 i Miquel Aibar que aconseguia repetir un pòdium amb el seu Lancia Stratos.

Segona victòria per Joan C. Ceballos amb Porsche 997 en la categoria RGT, seguit per Enric Arnaiz amb Porsche 991 i Pere Joan Mas amb Aston Martin que tanca les posicions d'honor. En categoria R2 repeteix victòria Joan M. Pujol amb el seu Subaru, seguit aquesta vegada pel Renault Clio de Jaume Benavent, mentre que Miquel Martinez amb el seu Citroen Saxo baixa una posició i se situa tercer. Pel que fa a la Copa Scaleuto, Israel Moreno aconsegueix la victòria, seguit per Ramon Garcia, i el guanyador de la primera prova, Cinto Lobato, els tres amb Mitsubishi EVO.

En R3, unes quantes baixes ens han deixat un sol participant que s'emporta la victòria, Pere Porta amb el seu Hyundai I20. En categoria R4, segona victòria per Francesc Bolumar, seguit per Jordi Urpí, ambdós amb Peugeot 307, mentre Toni Carrillo situava el seu Subaru WRC en tercera posició.

En categoria infantil Thiago Duque aconsegueix la victòria amb Subaru, seguit per Nil Porta amb Hyundai I20, mentre Gerard Urpí situa el seu Subaru en tercera posició.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • WRC 1/24 - Jordi Urpí - 50,423
  • CLÀSSICS 1/24 - Xavi Macián - 51,996
  • UNIF 1/24 - Jonny Lopez - 45,028
  • RGT - Joan C. Ceballos - 48,824
  • R2 - Mario Duque - 52,310
  • R3 - Pere Porta - 59,029
  • R4 - Francesc Bolumar - 53,182
  • COPA SCALEAUTO - Ramon Garcia - 52,916
  • INFANTIL - Thiago Duque - 69,519

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Gràcies a tots els pilots participants, la propera cursa del campionat serà el 19 i 20 d'Abril a l'Ateneu Slot Racing. Us hi esperem!