Disputada aquest cap de setmana la tercera prova del TDV 2024. Seguim creixent amb un nou rècord de participació del campionat amb un total de 66 pilots. La prova s'ha disputat a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès.

Segona victòria consecutiva del rally i en la seva categoria Unificada 1/24 per Jonny Lopez, aquesta vegada amb Renault Megane Kit Kar, l'acompanyen al pòdium Jose Luis Sanz, amb el seu Mitusibhi Lancer EVO VI i Sergi Dejuan amb Subaru. En categoria WRC 1/24, Toni Parés situa el seu VW Polo al calaix més alt del pòdium, seguit per Jordi Urpí amb el seu Peugeot 307 que repeteix posició de l'anterior rally, i tanca les posicions d'honor de la categoria en Mario Duque, amb VW Polo. En categoria Clàssics 1/24 les tres posicions de pòdium són constants durant la temporada, Xavi Macián aconsegueix una segona victòria consecutiva amb el seu Ferrari 308, seguit pel Porsche 934 de Miquel Aibar i el Lancia 037 de Ramon Garcia.

Victòria per Enric Arnaiz amb Porsche 991 en la categoria RGT, seguit per Joan C. Ceballos, també amb Porsche, i Pere Joan Mas, amb Aston Martin, que ens van regalar una bona lluita per la segona posició acabant separats per menys d'un segon. En categoria R2, tres de tres per Joan M. Pujol amb el seu Subaru, que torna a sumar una victòria, seguit per l'espectacular Nissan Skyline de Mario Duque i Miquel Martinez amb Mitsubishi Lancer. Pel que fa a la Copa Scaleuto, Ramon Garcia s'emporta la victòria amb Peugeot 208, seguit per Israel Moreno, i Emilio Jimenez, ambdós amb Mitsubishi EVO.

En R3, segona victòria de la temporada per Miquel Aibar, seguit per Cisco Salvador que s'estrenava al campionat, i Jose M. Lopez tancant les posicions d'honor, els tres amb Ford Fiesta WRC. En categoria R4, Jordi Urpí aconsegueix la victòria amb una última passada d'infart per situar-se 0,3 segons davant de Francesc Bolumar, mentre Toni Carrillo tancava les posicions de pòdium, els tres amb Peugeot 307.

En categoria infantil Thiago Duque aconsegueix la segona victòria consecutiva, aquesta vegada amb Mitsubishi EVO, amb Subaru, seguit per Gerard Urpí amb Subaru, mentre Nil Porta amb Hyundai I20 acabava en tercera posició.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • WRC 1/24 - Toni Parés - 51,993
  • CLÀSSICS 1/24 - Xavi Macián - 53,098
  • UNIF 1/24 - Jonny Lopez - 50,274
  • RGT - Enric Arnaiz - 54,787
  • R2 - Joan M. Pujol - 54,412
  • R3 - Miquel Aibar - 55,019
  • R4 - Jordi Urpí - 57,407
  • COPA SCALEAUTO - Emilio Jimenez - 54,900
  • INFANTIL - Nil Porta - 73,22

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Gràcies a tots els pilots participants, la propera cursa del campionat serà el 17 i 18 de Maig a Slot La Lira. Us hi esperem!