Disputada divendres passat la quarta prova del TDV Clàssics 2024. Un total de 31 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de Slot La Lira, al Vendrell.

Repeteix victòria general del rally i la categoria SN3D en Cinto Lobato amb un impresionant BMW M1, aquesta vegada apretat de ben a prop per Ramon Garcia i el seu de Tomaso, que van acabar a menys de mig segon de diferència. En tercera posició, a menys de 2 segons del líder, Josep M. Pujol tancava les posicions de pòdium amb el seu Ford RS200. En categoria N3D, repetim pòdium de l'anterior prova, Francesc Bolumar domina la categoria emportant-se la quarta victòria consecutiva de la temporada amb el seu Ferrari 308 GTB, seguit per Jordi Urpí amb Lancia 037 i Manuel Castilla, que amb Nissan R240RS tancava les posicions d'honor.

En categoria Infantil, Thiago Duque s'imposava amb el seu Lancia 037, seguit per Gerard Urpí amb Porsche 911, mentre Oscar Perez Jr, amb Ferrari 308GTB tancava les posicions de pòdium. A la copa SRC Raul Ramirez aconsegueix la primera victòria de la temporada amb el seu Lancia Delta S4, seguit per Miquel Aibar, amb Peugeot 205, mentre que Israel Moreno amb Lancia Delta S4 acabava tecer.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Gràcies a tots els pilots participants en aquesta prova, la propera cursa del campionat serà divendres 27 de Setembre a Quimslot, als Monjos. Us hi esperem!