Disputada divendres passat la segona prova del TDV Clàssics 2023. Repetim participació de la primera prova, amb un total de 36 pilots que han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de Quimslot, als Monjos.

Gran lluita per la primera posició del rally i de la categoria SN3D on finalment s'imposava Jaume Benavent amb Lancia 037 amb menys de mig segon de marge sobre el Porsche 911 de Miquel Martinez, Ramon Garcia tancava les posicions d'honor amb Opel Manta. En categoria N3D Pere Vilaplana assolia la victòria, seguit per Jordi Alfocea, ambdós amb Porsche 911, mentre que Manuel Castilla amb el seu Opel Manta tancava les posicions de pòdium.

En categoria Infantil Aleix Aibar amb Peugeot 205 aconseguia la segona victòria consecutiva, seguit per Josep Grimau amb Ferrari GTB i Oscar Perez Jr. amb Porsche 911.

Israel Moreno aconseguia pujar el seu Lancia Delta S4 a la posició més alta del pòdium en la Copa SRC, seguit per Pere Joan Mas, també amb Lancia Delta S4, mentre Alberto Lopez acabava tercer amb Peugeot 205.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera cursa del campionat serà el divendres 26 de Maig a les instal·lacions de Slot La Lira. Us hi esperem!