Disputada divendres passat la tercera prova del TDV Clàssics 2024. Un total de 31 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès.

Victòria general del rally i la categoria SN3D per Cinto Lobato amb un impresionant BMW M1. L'acompanyen al pòdium l'Alpine A310 de Miquel Martinez i el Ford RS200 de Joan M. Pujol. En categoria N3D Francesc Bolumar aconsegueix la 3a victòria consecutiva de la temporada amb el seu Ferrari 308 GTB, seguit per Jordi Urpí amb Lancia 037 i Manuel Castilla, que amb Nissan R240RS tancava les posicions d'honor.

En categoria Infantil, Oscar Perez Jr amb Ferrari 308GTB s'emporta la victòria. A la copa SRC Israel Moreno imposava un ritme molt elevat i s'emportava la categoria seguit per Alberto Lopez, ambdós amb Lancia Delta S4, mentre que Jose Ponce, amb Peugeot 205 acabava tecer.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Gràcies a tots els pilots participants en aquesta prova, la propera cursa del campionat serà divendres 24 de Maig a Slot La Lira, al Vendrell. Us hi esperem!